Hiussalonki

Hiussalonki Espoossa sekä Vantaalla: Otamme vastaan kaikenikäisiä ja kaikenlaisia asiakkaita, suhtautuen suurella intohimolla jokaiseen yksilöön. Hiussalongin puolella teemme:

Hiusten leikkaukset

Kaikenlaiset hiustenleikkaukset. Valittavanasi on hiustenleikkaus kera pienen hemmottelun, kahvin & teen sekä suklaan. Voit valita myös ihanan pesun shiatsumassagepestuolissa. Vaihtoehdot löydät hinnastosta tai timmasta info merkinnän takaa. Käymme vuosittain koulutuksissa ja olemme perillä kauden trendikkäimmistä tyyleistä ja leikkuista.

Hiusten värjäyspalvelut

Valittavanasi on joko värjäyspaketti tummemmilla väreillä tai vaalennuspaketti. Vaalennus/raidat paketti sisältää kaikki mahdolliset tekniikat ( raidat, balayge, tupeerausraidat, savivaalennus yms.). Tarkista hinnasto sivulta, mikä palvelu sinun tulisi varata. Toinen vaihtoehto on valita väripaketti tummemmilla väreillä. Tämä tarkoittaa hiuksia joita EI vaalenneta. Vaalennus vie aina enemmän aikaa millä tekniikalla tahansa.

Teemme erityyppisiä värjäyksiä laidasta laitaan. Meillä tehdään paljon värjäystöitä sekä vaalennustöitä huippulaadukkailla tuotteilla. Suosittelemme aina lisäapalveluna B3/K18 suoja-aineita värjäyksen yhteydessä. Suojatuote varmistaa hiuksesi pysyvän hyvässä kunnossa.

Tarkistathan Instagramista minkätyyppisiä töitä tekijä kenelle olet tulossa tekee. Näin varmistat asiakastyytyväisyyden ja sen, että tekijän tyyli on lähelle haluamaasi tyylisuuntaa.

Hiustenpidennykset

Varaathan aina uutena hiustenpidennysasiakkaana ajan konsultaatioon. (ilmainen 15 min.) Valittavanasi on magohiustenpidennykset, teippipidennykset – tai sinettipidennykset.

Magopidennys

On täysin luonnollinen pidennystyyli, jossa hiuksiisi tehdään hellävaraisella langalla solmu kiinnittämään pidennyksen. Pidennys kestää hyvänä n. 4-6kk, jonka jälkeen hiusta ei voi uudelleen käyttää.

Teippipidennys

Teippihiusta voi käyttää useaan kertaan uudelleen.

Teippihius kiinnitetään laittamalla kaksi vastapalaa kiinni toisiinsa, ja omasta hiuksesta jätetään osio pidennysten väliin.

Teippihius pysyy hyvin omassa hiuksessa kiinni, ja ponnarinkin voi huolettomasti laittaa melkein mihin kohtaan haluaa. Teippihiustenpidennys tulee huoltaa noin 5 – 8 viikon välein.

Sinettipidennys

Sinettipidennykset ovat pieniä hiusosioita, jotka kiinnitetään kolvin avulla sulattamalla sinetti omiin hiuksiin. Pysyy hiuksissa noin 2-3 kuukautta, jonka jälkeen ne poistetaan kampaamossa poistoaineella. Mahdollista käyttää uudelleen uusien sinettiliimojen avulla.

Katso hinnat hinnastosta ja olethan herkästä puhelimitse yhteydessä mikäli kaipaat lisätietoja pidennystyyleistä.

Ripsienpidennykset

Ripsienpidennykset ovat kiireisten aamujen pelastus ja kauniin katseen salaisuus. Klassisessa ripsienpidennyksessä liimataan yksi kuitu yhteen omaan ripseen. Volyymitekniikalla yhteen omaan ripseen liimataan volyymiviuhka, joka koostuu 2-6 ohuesta volyymikuidusta. Hybridiripsienpidennyksissä käytetään klassisia ripsiä sekä volyymiviuhkoja sekaisin.

Oikein laitettuna ripsienpidennykset eivät vahingoita omia ripsiäsi vaan ripset pääsevät vapaasti kasvamaan ja tippuvat omassa luonnollisessa tahdissaan pois. Ripsihuollossa uusiin kasvaneisiin luonnonripsiin asennetaan uudet ripsikuidut sekä ylikasvaneet kuidut irrotetaan varovasti ja korvataan uusilla.

Huoltoväli 3 viikkoa.

Brow & lash lift

Luonnollista kauneutta silmänräpäyksessä. Näyttävä katse ja säihkyvät silmät ilman ripsienpidennyksiä!

Ripsien kestotaivutus on erittäin turvallinen ja tehokas ripsikäsittely ja todellinen vaihtoehto ripsienpidennyksille ja irtoripsille.

Käsittely sopii erinomaisesti myös herkille silmille.  Lash Lift on uusi tapa saada luonnollisen kauniit, helppohoitoiset, kaarevat ja pidemmältä näyttävät ripset ilman pidennyksiä tai liimoja.

Hoito kestää 60min – 1h 30min ja se sopii myös herkkäsilmäisille.

Lash Lift käsittelyn aikana tyviosa taivutetaan hellävaraisesti silikonimuottien avulla, jolloin ripsistäsi saadaan halutun kaarevat ja pidemmän oloiset.  Taivutus tulee voimakkaammin ripsien juuriin ja pehmeämpi kaarevuus kokoripsiin.

Brow Lift eli kulmakarvojen laminointi, jolla kulmakarvat laminoidaan kauniisti paikoilleen.  Brow Liftin avulla kulmiin saadaan uskomattomia ja upeita muutoksia aikaiseksi, ja hoito toimii kevyempänä ja luonnollisempana vaihtoehtona esimerkiksi kulmien pigmentoinnille. Brow Lift kestää kauniina monta viikkoa.

Painiityn Helmi
Hiussalonki, kampaamo Espoossa
Kauneushoitola Espoossa
Lotankatu 1 LH 1 & 4
02680 Espoo
Hiussalonki puh. 0447022020
Kauneushoitola puh. 0442350013
Ajanvaraus

Kivistön Helmi
Hiussalonki, kampaamo Vantaalla
Opaalikuja 2 LH7
01700 Vantaa
Hiussalonki puh. 044 247 7644

Ajanvaraus