Painiityn tiimi

Mira Tõnso

Mira Tõnso

Omistaja, Parturi-kampaaja, magopidennykset, ripsienpidennykset, meikkaukset sekä browlift.

@mirapainiitynhelmi 

Olen taitava kaikenlaisissa väritöissä. Erityisvahvuutena raidoitus ja vaalennustyöt. Teen myös paljon isompia muutos töitä. Vuosien varrella olen tehnyt myös kouluttajan töitä freelancerina.

Olen Mira,  äiti ja yrittäjä Nurmijärveltä. Perheeseeni kuuluu aviomies, 5 maailman rakkainta lasta, kissa ja paras ystäväni koira. Rakennutimme viime vuonna talon ja rakastamme kotiamme ja elämää Nurmijärvellä, luonnon helmassa. Rakas harrastus on matkustelu.

Avasin liikkeen kymmenen vuotta sitten. Koen olevani liikkeen Couchi – joka vie liikettä ja sen henkilökuntaa eteenpäin jatkuvasti kehittämällä toimintaa ja kuuntelemalla aidosti ihmisiä.

Vahvuuksiani on herkkyys ja tilannetaju. Ymmärrän mitä haetaan ja halutaan, konsultaatio on se kaikista tärkein avain onneen. Voidaan jutustella tai olla hiljaa, kummatkin on todella okei. Tärkein kaikista on onnistunut työ ja lopputulos sellainen, että lähdet hymyillen onnesta jatkamaan omaa elämääsi, ihanalla tukalla!

Mari Inkeroinen

Mari Inkeroinen

Parturi-kampaaja

@mari_hiuxet

Minulta luonnistuu kaikki hiuksiin liittyvät muutokset ikään ja sukupuoleen katsomatta. Erityisesti pidän kampauksista ja erikoisvärjäyksistä, sekä mallinmuutoksista, jossa toteutetaan upea uusi tyyli hänen piirteitä korostaen.

Olen Mari Vantaalta, mutta alun perin kotoisin Keski-Suomesta Suolahdesta. Perheeseeni kuuluu täysi-ikäinen tytär, päiväkoti-ikäinen poika, mies ja kultainennoutaja.

Parturi-kampaajaksi valmistuin vuonna 2001. Hiukset ovat aina olleet intohimoni. Tykkään työskennellä ihmisten parissa ja toteuttaa heidän toiveitaan hiusten suhteen. Mikä onkaan parempaa kuin onnellinen ja kiitollinen asiakas.

Nähdään pian!

Maarit Kontiainen

Maarit Kontiainen

Parturi-kampaaja, lashlift, sinettipidennykset, meikkaus

@hairbymaarit.k

Teen kaikkia parturi-kampaajan töitä. Niiden lisäksi sinettipidennykset, meikkaukset ja lashliftit. Rakastan tehdä kampauksia ja meikkejä. Voin myös sanoa, että olen rakennekäsittelyjen konkari.

Olen Maarit, Espoon Painiitystä. Asustelen kahden kissani kanssa. Valmistuin parturi-kampaajaksi -97. Minulla on ollut yli 20v. yksin kampaamo. Kolmisen vuotta olen nyt ollut Helmessä töissä ja nauttinut, kun olen saanut ihanat työkaverit. Asiakkaat täällä ovat myös super ihania!

Tervetuloa päivittämään hiuksiasi kuntoon kanssani.

Jonna Kirves

Jonna Kirves

Parturi-kampaaja, teippipidennykset, sinettipidennykset sekä magopidennykset, brow -ja lashlift, meikkaus

@donebyjonnaemi

Vahvuuksiani kampaajana on raidoitukset ja eri tekniikoin tehdyt vaalennukset. Rakastan laputtamista sekä hempeitä ja kauniita sävyjä hiuksissa. Innostun aina kaikista uusista tekniikoista ja tuotteista sekä uuden oppiminen antaa mulle energiaa. Monipuolinen työskentely on mielestäni parasta, kun mikään työpäivä ei ole samanlainen.

Olen Jonna, valmistunut kampaajaksi 2020 Joulukuussa. Nyt voin sanoa eläväni unelmaani. Treenaan PT:n kanssa, haluan pitää huolta henkisestä ja fyysisestä kunnostani. Avopuolisoni on myös suuri voimavarani, ja hyvä kuuntelemaan kun höpötän kotona hiuksista.

Penkissäni tulet kuulluksi ja olen myös valmis ehdottomaan sinulle uutta tyyliä, joka pukee sinua ja persoonaasi. Kotihoidon merkitys on minulle tärkeä asia. Lähdet siis kotiin tietäen kuinka hoidat hiuksiasi. Tyytyväinen ja iloinen asiakas on mun elämän suola. Teidän takia mä tätä työtä teen.

Nähdään penkissäni Painiityssä!

Heidi Pitkänen

Heidi Pitkänen

Parturi-kampaaja, magopidennykset, meikkaukset

@rakkaushiuksiin

Omaan hyvän hahmotuskyvyn, olen tarkka hiustenleikkaaja, paksut ja luonnonkiharat ovat erikoisalaani. Ohueen hiukseen pystyn loihtimaan paksuutta ja vahvuutta mago-pidennyksillä. Olen työssäni tarkka ja nopea. Värjääjänä vahvuuteni on raidoitukset ja luonnolliset hiusvärit. Teen myös meikkejä ja kampauksia.

Olen valmistunut haave ammattiini 2002. Yrittäjänä olen toiminut 20-vuotta ja olen voittanut kampaajantyön suomen mestaruuden. Työni parhaita puolia on luovuus, ihmisläheisyys, vuorovaikutus, hyvänolon tuominen asiakkailleni upeiden hiusten lisäksi. Mun käsissä saat pitkän ja rentouttavan päänahan hieronnan pesun yhteydessä ja käynnin jälkeen on ihanan rento olo. Mun sydämen asia on tyytyväinen asiakas.

Vapaa-ajallani vaellan paljon perheeni kanssa luonnossa. Luontoyhteys merkitsee meille paljon.

Rentouttavia hetkiä meillä Painiityn Helmessä! Nähdään!

Santra Pylkkänen

Santra Pylkkänen

SKY-Kosmetologi 2013

@kosmetologi_santra

Lempitöitäni ovat sokeroinnit ja etenkin brassisokeroinnit, sekä kasvohoidot.

Olen valmistunut Jyväskylästä kosmetologiksi 2013 ja lähtenyt yrittäjäksi samantien. Kauneudenhoitoala tuntui heti omalta ja olenkin nauttinut nämä vuodet työstäni. Kosmetologina olen huolellinen ja kohtelen asiakastani yksilönä. Toivotan asiakkaani tervetulleeksi ja hoidan teitä varmoin ottein.

Koen olevani rentoa seuraa, eikä siis tarvitse jännittää minun käsittelyyni tuloa. Tulehan käymään, niin katsotaan ihonhoitoasiasi kuntoon!

Heidi Silverback

Heidi Silverback

@sky_high_di

Erityismainintana sokeroinnit, ne ovat lähimpänä sydäntäni. Pidän muistakin hoidoista ja hoidan sinua varmoin ottein.

Heippa! Olen Heidi ja tulen Vihdin Nummelasta. Asustelen kahden teinipojan ja pienen rescuekoirani Bertan kanssa. Valmistuin kosmetologiksi vuonna 2003 Helsingissä. Olen tehnyt kosmetologin työtä noin 14 -vuotta. Työssäni kosmetologina on aivan parasta ihmisten kohtaaminen ja erilaiset elämäntarinat. Hoidan asiakkaitani huomioiden yksilölliset tarpeet. Ikä ja kokemus ovat muovanneet minusta aika rennon kosmetologin, joten rohkeasti vaan lämminhenkisiin hoitoihini.

Painiityn Helmen tiimi

Painiityn Helmi
Hiussalonki, kampaamo Espoossa
Kauneushoitola Espoossa
Lotankatu 1 LH 1 & 4
02680 Espoo
Hiussalonki puh. 0447022020
Kauneushoitola puh. 0442350013
Ajanvaraus

Kivistön Helmi
Hiussalonki, kampaamo Vantaalla
Opaalikuja 2 LH7
01700 Vantaa
Hiussalonki puh. 044 247 7644

Ajanvaraus