Kivistön tiimi

Kivistö hiussalonki
Satu Piiroinen

Satu Piiroinen

Kampaajamestari, parturi-kampaaja

Moikka!

Olen Satu, parturi-kampaaja ja kampaajamestari Nurmijärveltä. Kesäisin nautin luonnosta ja ajelen moottoripyörälläni. Alalle olen valmistunut 2017 ja olen toiminut aikaisemmin myös ammatillisena opettajana hiusalalla kampaamotöiden ohella.

Parasta minun työssäni on tyytyväiset asiakkaat ja työn luovuus.

Kouluttautumiseni myötä minulla on vahva ja laaja tietämys väreistä, tuotteista ja hiuksista. Suosikkitöitäni ovat erilaiset värjäykset ja raidoitustekniikat. Teen myös pidennyksiä sekä tuuhennoksia teippi- ja sinettitekniikoilla. Pidän myös parturitöistä.

Sijainti: Kivistö

Tia Mari Salmiheimo

Tia Mari Salmiheimo

Parturi-kampaaja, ripsiteknikko

Moikku!

Olen alalle valmistuva maaliskuussa 2024, ja ollut liiketyössä keväästä 2023 lähtien. Vahvuuteni tällä hetkellä on erilaiset parturityöt, ja nautin niiden tekemisestä ja uusien tyylien kokeilemisesta. Odotan eniten, että pääsen oppimaan ja tekemään lisää värikkäitä värjäystöitä, näyttäviä kerrostuksia ja kauniita kokonaisuuksia.

Olen Tia, ja asunut koko elämäni Vantaalla, mutta neljä vuotta sitten päädyin Kivistöön mieheni ja koirani kanssa. Lähes koko ikäni olen ystävieni ja perheeni hiukset laittanut kuntoon, joten pari vuotta sitten päätin, että teen siitä ammatin, koska se oli selkeästi intohimoni myös vapaa-ajalla.

Penkkiini voi istua rennosti rupattelemaan, tai rentoutumaan täysin hiljaa, kaikki ovat tervetulleita!

Sijainti: Kivistö

Loviisa Raukola

Loviisa Raukola

Parturi-kampaaja

Tykkään tehdä kaikkia kampaamo- ja parturitöitä ja palvelen kaikenikäisiä. Leikkauksissa pidän erityisesti kerrostetuista leikkauksista. Värjäystöissä minulta luonnistuu erilaiset vaaleat, tummat sekä räikeämmät värit ja ihaninta tässä työssä onkin, että pääsee tekemään ja tapaamaan erilaisia ihmisiä ja hiuksia. Teen myös kampauksia rennommista arkikampauksista juhlavampiin.

Hei! Olen Loviisa ja asun mieheni kanssa Klaukkalassa. Vapaa-aikani kuluttelen kavereiden tai mieheni kanssa syömässä tai kirppareilla tai kuten yleensä, niin käpertyessä sohvalle kirjan kanssa.

Olen valmistunut parturi-kampaajaksi maaliskuussa 2019 ja yrittäjänä tehnyt siitä asti parturi-kampaajan töitä. Työni on ihana ja inspiroiva ja tärkeintä minulle on, että asiakas lähtee tyytyväisenä ja hymyillen.

Tervetuloa päivittämään hiuksesi minun penkkiini Kivistön Helmeen.

Sijainti: Kivistö

Hellu Ilau

Hellu Ilau

Parturi-kampaaja

Hei!

Olen ollu alalla 2021 kesästä lähtien, joten intoa riittää alaan. Tykkään kaikista parturi-kampaamo töistä erityisesti raidotuksista ja värikkäistä väreistä. Kampaukset ovat suosikkejani myös. Tulevaisuudessa ehkä jopa kuitulettejä. Tykkään saada asiakaspalautetta millä voin itseä kehittää.

Olen Heilin Vantaalta. Asun miehen ja koiran kanssa Kivistössä. Rakastan leikkiä / työskennellä lasten kanssa. Olen todella hyvä sydämellinen ihminen, tykkään kuunnella ihmisten huolia ja toiveita.

Sijainti: Kivistö

Mira Teiter

Mira Teiter

Omistaja, Parturi-kampaaja & ripsiteknikko

  Olen taitava kaikenlaisissa väritöissä. Erityisvahvuutena raidoitus ja vaalennustyöt. Teen myös paljon isompia muutostöitä. Vuosien varrella olen tehnyt myös kouluttajan töitä freelancerina.

  Olen Mira, äiti ja yrittäjä Nurmijärveltä. Perheeseeni kuuluu aviomies, 5 maailman rakkainta lasta, kissa ja paras ystäväni koira. Rakennutimme talon ja rakastamme kotiamme ja elämää Nurmijärvellä, luonnon helmassa. Rakas harrastus on matkustelu sekä kaikenlainen liikkuminen ja liikunta.

  Avasin liikkeen Espooseen yli kymmenen vuotta sitten. Ja nyt toisen liikkeen Kivistöön. Koen olevani liikkeen Couchi – joka vie liikettä ja sen henkilökuntaa eteenpäin jatkuvasti kehittämällä toimintaa ja kuuntelemalla aidosti ihmisiä.

  Vahvuuksiani on herkkyys ja tilannetaju. Ymmärrän mitä haetaan ja halutaan, konsultaatio on se kaikista tärkein avain onneen. Voidaan jutustella tai olla hiljaa, kummatkin on todella okei. Tärkein kaikista on onnistunut työ ja lopputulos sellainen, että lähdet hymyillen onnesta jatkamaan omaa elämääsi, ihanalla tukalla!

  Sijainti: Kivistö & Painiitty

  Kivistön Helmen tiimi

  Painiityn Helmi
  Hiussalonki, kampaamo Espoossa
  Kauneushoitola Espoossa
  Lotankatu 1 LH 1 & 4
  02680 Espoo
  Hiussalonki puh. 0447022020
  Kauneushoitola puh. 0442350013
  Ajanvaraus

  Kivistön Helmi
  Hiussalonki, kampaamo Vantaalla
  Opaalikuja 2 LH7
  01700 Vantaa
  Hiussalonki puh. 044 247 7644

  Ajanvaraus